Menu

De bouwpromotor en bouwcoördinator regio Kortrijk voor uw nieuwbouwproject en renovatieproject

BOCOVAN is als bouwcoördinator en bouwpromotor gespecialiseerd in het begeleiden van BOUWPROJECTEN.

Dit zowel voor NIEUWBOUW als voor RENOVATIE projecten.

Wie zijn we?

BOCOVAN bestaat uit een team van ingenieurs en specialisten die uw bouwproject met de nodige vakkennis opvolgen.

BOCOVAN volgt uw bouwproject op, volgens uw wensen en op maat van iedere klant! Elk project is uniek en vraagt een specifieke aanpak, onafhankelijk van de complexiteit.

Dit met als doelstelling uw project te realiseren volgens de door u beoogde kwaliteit, binnen de vooropgestelde termijn en binnen een vooraf vastgesteld budget.

Afbeelding Wie zijn we?

Doelgroepen

BOCOVAN zorgt ervoor dat u uw dagdagelijkse activiteiten gewoon kunt verder zetten tijdens de uitvoering van uw bouwproject.

We stellen onze dienstverlening ter beschikking van o.a. particuliere bouwheren, investeerders, bedrijven, bouwpromotoren, projectontwikkelaars, aannemers, overheidsinstellingen, zorginstellingen, architecten, studiebureau's, end users, ...

Afbeelding Doelgroepen

Wat doen we?

BOCOVAN is gespecialiseerd in het opvolgen van bouwprojecten. Dit kan zich beperken tot de loutere opvolging van de werken en de aannemers, maar kan ook zich ook uitbreiden tot het meedenken in ontwerpfase, ontwikkelen en engineeren van uw specifiek bouwproject.

Door de jarenlange ervaring in het opvolgen van bouwprojecten kunnen we in overleg met de klant de juiste aannemer selecteren om uw project uit te voeren. Dit binnen een aanvaardbare termijn en een kostprijs die rechtevenredig staat met de gewenste kwaliteit en afwerkingsgraad.

Afbeelding Wat doen we?

Aanpak

BOCOVAN kan voor u voorafgaand een kostprijsraming opmaken waarbinnen er gewerkt kan worden. Wij zullen uw project aansluitend in UITVOERING begeleiden zodat uw zorgen tot een minimum herleid worden. BOCOVAN zorgt voor de dagdagelijkse werfopvolging, de controle van de aannemers, de technische controle van de uitvoering, alle aanvragen van prijsoffertes en opmaak van de nodige prijsvergelijkingen, het opmaken van de nodige sluitende contracten, facturatiecontrole tot en met oplevering en de nazorg.

Afbeelding Aanpak

Wij denken met u mee

Wij denken conceptueel en budgetmatig mee van in het ontwerp samen met het bouwteam. Wij stellen indien gewenst samen met u het bouwteam samen, bestaande uit de architect, de veiligheidscoördinator, de EPB verslaggever, de stabiliteitsingenieur,..., 

Bouwen met BOCOVAN is bouwen zonder zorgen!

Afbeelding Wij denken met u mee

Onze geschiedenis

BOCOVAN  werd opgericht begin 2011 door Frederic Vanmeerhaeghe.

Bocovan staat voor BOuwCOördinatieVANmeerhaeghe

Begin 2015 werd er beslist om een eigen kantoor te bouwen en ons nog flexibeler en sterker op te stellen.

 

Afbeelding Onze geschiedenis

Op heden

Ons kantoor is gevestigd te Harelbeke, op een boogscheut van Kortrijk.

Afbeelding Op heden

Onze troeven

Het BOCOVAN-TEAM is zeer flexibel en opgebouwd uit verschillende profielen. Zodoende kunnen we de eisen van de klant perfect invullen op korte termijn.

Onze medewerkers zijn grotendeels ervaren medewerkers die het klappen van de zweep kennen. 

De grote diversiteit aan projecten die wij samen hebben opgevolgd zorgen ervoor dat we in het bezit zijn van de kengetallen van de verschillende type projecten zodat we deze naar waarde correct kunnen inschatten.

Afbeelding Onze troeven

BOCOVAN, samen STERK !

Wij kunnen dus alle werken naar tijd en waarde perfect inschatten. Hierdoor worden vele problemen en fouten vermeden! Wij kunnen u in alle fases van het bouwproces begeleiden en bijstaan.

Dit alles zorgt ervoor dat de uitvoering in termijn perfect kan ingeschat worden waarbij wij ervoor zorgen dat uw budget binnen de voorziene termijn zal renderen!

Afbeelding BOCOVAN, samen STERK !

Wat is onze meerwaarde tijdens het bouwproject?

BOCOVAN volgt uw bouwproject zowel technisch als financieel op.

Wij kunnen door onze kennis de bouwkost vooraf bepalen en volgen deze continu op tijdens het bouwproces dmv speciaal ontworpen excel sheets. We kunnen de financiële toestand van uw project ten allen tijde raadplegen en tijdig ingrijpen wanneer de effectieve bouwkost de verwachte bouwkost zou overschrijden door omstandigheden.

Dit geeft ons de mogelijkheid om bij te sturen zodat u gerust uw dagdagelijkse taken kunt blijven uitvoeren.

Wij nemen uw zorgen over en zorgen ervoor dat de puzzelstukken van uw  project op de juiste plaats terecht komen! Bouw gerust, bouw met BOCOVAN !

Afbeelding Wat is onze meerwaarde tijdens het bouwproject?

Onze troeven als bouwcoördinator

  • Service en klantvriendelijkheid
  • 30 jaar ervaring
  • Uitgebreid netwerk van professionele aannemers
  • Kennis en knowhow
  • Maximaal rendement

Bouw met vertrouwen, bouw met BOCOVAN!

BOCOVAN, Bouwcoördinatie waarop u kunt bouwen!

Bouw gerust, bouw met BOCOVAN.

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!